1 år

Her er nogle billeder fra Eva´s første fødselsdag.

Der er både nogle fra selve dagen, hvor vi var hjemme om dagen og til oldemors 80 års fødselsdag om aftenen, og fra den dag (søndagen efter) hvor Eva blev fejret af hele familien.

2 år
Her er nogle billeder fra Eva´s 2 års fødselsdag.
Der er både nogle fra selve dagen, hvor vi var hjemme, og fra søndagen efter, hvor hele familien kom til indendørs picnic.
3 år
Her er nogle billeder fra Eva´s 3 års fødselsdag.
Der er både nogle fra selve dagen, hvor vi var hos oldemor (som blev 82 år), og nogle fra tirsdagen efter, hvor resten af familien kom til middag (selv om Eva var syg).
4 år
Her er nogle billeder fra Evas 4 års fødselsdag. Der er både nogle fra selve dagen, hvor vi bare var hjemme, og fra lørdagen efter, hvor hun blev fejret af hele familien i Prismen.
5 år
Her er nogle billeder fra Evas 5 års fødselsdag. Der er både nogle fra lørdagen før, hvor vi var på Ørestad Friskole til Sønderjysk Kaffebord og lavede sjove lege/konkurrencer. Og fra selve dagen, hvor vi bare var (i børnehave) hjemme, og ude at spise på Jensens Bøfhus.
6 år
Her er nogle billeder fra Evas 6 års fødselsdag. Der er både nogle fra weekenden før, hvor vi var hjemme, og Eva blev fejret af familien. Og fra selve dagen, hvor vi børnehaven var på besøg.
7 år
Her er nogle billeder fra Evas 7 års fødselsdag. Der er både nogle fra selve dagen, hvor vi var hjemme, og ude at spise på Cafe A sammen med mormor, morfar og bedste. Og fra dagen efter, hvor vi var en tur i skøjtehallen med kusinerne.
8 år
Her er nogle billeder fra Evas 8 års fødselsdag, hvor vi var i X-Jump.
9 år
Her er nogle billeder fra Evas 9 års fødselsdag.
10 år
Her er nogle billeder fra Evas 10 års fødselsdag. Både nogle fra weekenden før, hvor hun blev fejret hjemme sammen med Bedste, mormor, morfar og et par veninder, og nogle fra selve dagen, hvor vi i Palermo, Sicilien (dagens stop på middelhavs krydstogt).
11 år
Her er nogle billeder fra Evas 11 års fødselsdag. Både nogle fra selve dagen, hvor hun blev fejret hjemme, og nogle fra weekenden efter, og nogle fra fællesfødselsdag med Gry, som blev afholdt i gården i april.
12 år
Her er nogle billeder fra Evas 12 års fødselsdag. Både nogle fra selve dagen og nogle fra weekenden efter.
13 år
Her er nogle billeder fra Evas 13 års fødselsdag. Både nogle fra selve dagen og nogle fra weekenden efter, hvor vi også fejjrede Albertes fødselsdag.
Lav din egen hjemmeside med mono.net